Champagnekullen

Champagnekullen 2020

image6.jpeg
image5.jpeg
image3.jpeg
dancer3.jpg
dancer2.jpg
Om valparna:

Valparna efter Dancer och Elda har jag nu haft förmånen att följa i drygt 7 månader. Vissa av dem även på valpkurs. 
De är livliga, mjuka individer med en stor nyfikenhet och en fantastisk arbetskapacitet. Deras livlighet och matglada sätt gör att deras förare får träna på sin förmåga att vara lugna, tydliga och noggranna i sin träning.

Blanco (Vitalie) som bor kvar hos oss är en helt fantastiskt liten dam, hos henne ser jag en viss osäkerhet som yttrar sig i att hon kan skälla när de dyker upp oväntade saker. Det är dock lätt att bryta och beteendet minskar för varje dag. Hon spenderar dagarna på golfbanan och trivs lika bra springandes efter trucken som hängandes i verkstaden med alla människor. 

Jag har aldrig haft en så här snabbtänkt valp, hon är otroligt träningsvillig och fattar snabbt, ibland lite för snabbt ;).

Nu ser vi fram emot röntgen och bph i vår.

Bakgrund & information om föräldrarna.

När jag tittar på hanar så försöker jag ha en plan flera år framåt. Att nu få chansen att använda Dancer känns fantastiskt. Efter två fina parningar så hoppas vi nu på valpar.

Perdix Gundogs One-Step "Dancer" är en hund jag fått förmånen att båda träna och tävla tillsammans med. Efter att ha haft honom hemma och sett hur han fungerar även i vår flock med barn, nya hundar och miljöer är jag övertygad att de två kompletterar varandra mycket bra.

CAPER CAILIE'S OCEAN  (läs mer på hennes sida)

         och 

PERDIX GUNDOGS ONE-STEP
 

e. Nettlefields Falco
u. Countrysports Gold of Perdix Gundogs
HD A, AD UA, Öga UA
PRA clear
CNM clear
Sd2 Clear
EIC Clear
OSD Clear
HNPK Clear
DM Clear
Apporteringsprov 2019 Utmärkelse
Öppenklass WT 2019 Utmärkelse
Markprov Öppenklass 2019 Utmärkelse
Markprov Vinnarklass 2020, startad
Används i praktisk jakt regelbundet.

Så här skriver Åsa Norrby, ägare och uppfödare till Dancer

" Dancer är en så rolig hund att träna - Namnet passar så perfekt.
Han är alltid glad. Har ett karaktäristiskt sök i närområde och är noggrann. Han har skött sina prov väldigt fint i år och även om jag har varit sugen på vinnarklassen så väntar jag till nästa säsong. Det ser jag verkligen fram emot.
Dancer är kraftfull och charmar precis alla."

 

.