top of page

Medan vi väntar - vad innebär ett valpköp?

Inget är som att vänta och just nu väntar vi på löp härhemma. Enligt beräkningarna ska hon börja löpa kring andra veckan i februari, så allt är fortfarande enligt plan. Men jag har en tendens att vara otålig ;)


Att köpa en valp från mig är ett livslångt åtagande från båda håll. Jag vill vara den mina valpköpare känner att de alltid kan ringa, maila eller träffa. Jag har fortfarande kontakt med valpköparna till Tigras rottweilervalpar som sedan länge har lämnat oss, inte för att det finns ett måste utan för att det är roligt att följa dem även nu, vissa med nya raser, andra utan hund.


Jag vill ge dig som valpköpare de bästa förutsättningarna för ett långt och roligt hundägande. Att kunna stötta längs vägen är en förutsättning för att föda upp valpar anser jag.

Bor du i närheten av oss så ingår valpkurs i Vallentuna. Vi anordnar träningar och träffar i den mån intresse finns.


Mentalitet är något jag brinner för och därför ska samtliga avkommor från mina tikar göra BPH eller MH ( läs mer här: https://www.skk.se/sv/uppfodning/mentalitet/beteende-och-personlighetsbeskrivning-hund-bph/ ) den kostnaden ingår i valpköpet. BPH görs när valparna blivit ett år och är också en chans för mig att få en uppföljning på mina valptester.


Självklart är våra valpar registrerade hos Skk. Alla valpar får med sig ett paket med visselpipa, dummy m.m.272 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page